Používaním našej webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies v súlade s pravidlami súborov cookies.

Menu
Cena:
173.8EUR + DPH ( 208.6EUR )
Množstvo:ks

Datalogic Gryphon GFS4400 snímače čiarových kódov, RS232

Cena:
173.8EUR + DPH ( 208.6EUR )
Množstvo:ks
Datalogic Gryphon I GFS4400, fixný snímač čiarových kódov, 2D imager /// Obsah balenia: snímač čiarových kódov, RS232 kábel. Napájanie nie je súčasťou balenia, je potrebné si ho pre prevádzku objednať zvlášť.
Výrobca: Datalogic
Model: GFS4450-9
Dostupnosť: Posledný 1 ks na sklade
Očakávaná dodávka: 09 marec 2021
Získanie vernostných bodov: 262

Prečo zvolte nás?

Rýchle dodanie tovaru Objecnávka môže byť doručená až do 24hodín!
12.000 zákazníkov u nás pravidelne nakupuje
Viac ako 15.000 vybavených objednávok ročne
Doručíme takmer 10.000 výrobkov ihneď zo skladu

Popis

Datalogic Gryphon GFS4400 vonalkódolvasó bemutatása

A Datalogic Gryphon GFS4400 kiváló képalkotó technológiája révén könnyen olvas közeli/távoli, roncsolódott, rossz minőségű 1 (EAN13, CODE128, stb.) és 2 dimenziós (QR kód, DataMatrix, PDF, stb.) kódokat. A fix telepítésű szkenner számos területen alkalmazható, akár önkiszolgáló kioszkoknál, ár ellenőrző pontoknál, jegykezelésnél. Használata és üzembehelyezése rendkívül egyszerű, így használatával könnyedén növelheti a hatékonyságot és csökkentheti az adatkezeléssel töltött munkaidőt és hibák számát.

Rendkívüli hatékonyság

A Datalogic Gryphon GFS4400 fixen telepíthető vonalkódolvasó a csatlakoztatás után azonnal használható. Külső gyantázott borítása megóvja a készüléket a fertőtlenítőszerek és tisztítószerek maró hatásától. A Datalogic Gryphon GFS4400 szkenner mozgástoleranciával is rendelkezik, ezáltal nem okoz problémát, ha az olvasandó kód mozog (pl. futószalag) az szkennelési folyamat közben. Tökéletes választás akár ipari, zajos környezetben való felhasználásra is, mert a sikeres kódolvasásról nem csak hanggal ad visszajelzést, hanem az olasz gyártó által szabadalmaztatott „Green Spot” technológiájának köszönhetően a kódon megjelenő zöld jelzéssel is segíti a felhasználót. A Datalogic Gryphon GFS4400 fix telepítésű szkenner alkalmas hosszabb időtartamú, tartós használatra is, ugyanis nem villog folyamatosan az olvasó fénye, ezáltal kíméli a felhasználók szemét. 4 pontos célkereszt segítségével könnyen kijelölheti az olvasni kívánt területet, ennek köszönhetően nem probléma, ha az olvasni kívánt vonalkódok közel helyezkednek el egymástól.

A Gryphon GFS4400 többféle vonalkódolvasási indítási módot támogat

Érzékeny tárgyérzékelés: Az olvasó nem világít folyamatosan, de ha a látóterében megjelenik egy tárgy, automatikusan érzékeli és elindítja az olvasást.

Aktív szkennelés: A szkenner folyamatosan aktív, amint megjelenik egy vonalkód az olvasóablak előtt, akkor azt azonnal dekódolja.

Távvezérlés: Szoftverrel vagy hardverrel is lehetséges. Szoftveres indításnál az adatátviteli interfészen érkező karakter hatására, hardveres indításnál az indító bemenetre érkező jel (PLC vagy érzékelő) miatt aktiválódik az olvasás.

Parametre

Kategória produktu Snímače a čítačky čiarových kódov
Prostredie Priemyselné
Pripojenie Káblové
Prevedenie Pevne zabudované
Olvasófej típusa Standard (SR)
Podporované typy kódov 2D kód (napr. QR kód, PDF kód)
Technológia snímania 2D Area Imager
Olvasási távolság 41
Pripojenie RS232
Eszköz színe Fekete
Rozmery 58 * 39 * 58 mm
Súly 170 g
Záruka Na snímače čiarových kódov 3 roky. Záruka sa nevzťahuje na pretrhnutie kábla!

Recenzie

Pre tento produkt zatiaľ nebola napísaná žiadná recenzia.
Napísať recenziu!